Welkom bij Smeets Ferry.

Bij Smeets gaat technologie hand in hand met professionaliteit, betrokkenheid en milieubewustzijn. Door het gebruik van vooruitstrevende technieken, goed opgeleide chauffeurs en het modernste materieel lopen we voorop in logistiek, transport, expeditie- en ferry-verkeer. En maken we het verschil als het om duurzaamheid gaat. Wij zijn Smeets Ferry. Aangenaam.

Smeets Ferry.

Driven by technology.

Aandacht.

Uw product moet zo snel mogelijk op de plaats van bestemming arriveren. Tegen een zo gunstig mogelijke prijs. In onze dienstverlening staat tijd en geld daarom altijd centraal. Minstens even belangrijk is de factor aandacht. Wij zien transport en logistiek als een optelsom van optimale aandacht voor kostencalculaties, planning, routing en correcte afhandeling.

De slimste weg naar duurzaamheid.

Getrainde chauffeurs - allemaal in vaste dienst - waarborgen onze kwaliteit. Zij worden aangestuurd en ondersteund door een team van enthousiaste transportspecialisten in een volledig geautomatiseerd kantoor. Data-gedreven technologie wijst ons de weg. De slimste weg.

Onze rode trucks rijden zo groen mogelijk. We investeren voortdurend in een nieuw, duurzaam wagenpark. Bovendien krijgen onze chauffeurs regelmatig trainingen van milieu instructeurs. En dankzij onze geavanceerde route informatiesystemen rijden ze altijd de efficiëntst mogelijke route.

Digitaal planboard


In een beveiligde omgeving heeft u toegang tot ons digitale planboard. Dat u eenvoudig integreert in uw eigen management informatie systeem. De ‘trackers’ in onze trucks geven exact aan waar uw transport is. En op welk tijdstip, tot op de minuut, uw producten worden afgeleverd.

Europa en daarbuiten


In veel landen binnen de Europese Unie zijn we sterk vertegenwoordigd. Ook daarbuiten, zoals in het Verenigd Koninkrijk, heeft Smeets Ferry vestigingen en kennen we de weg.

Ook zeevervoer


Naast het vervoer van complete ladingen en groupage bieden we zeevervoer aan naar iedere denkbare bestemming. Onze verantwoordelijkheid stopt hierbij niet in de zeehaven. Ook het voor- en natransport en de douaneformaliteiten regelen wij voor u.

Do you have questions about logistics, transport, shipping or ferry traffic?